2013-08-11 20:20 | 4 kommentarer


Precis som rubriken lyder, så svepte denna sommar förbi. Snart är det höst, sedan vinter och sedan är vi inne på ett helt nytt år. Det går så fort! Dagarna har knappt hunnit börja innan de är slut. På gott och ont. Har man roligt så går tiden fortare. Jag och vovvarna har hittat på små äventyr, gått på promenader och stött på rådjur som stirrar argtsint på oss och praktiskt taget skrämt oss alla fyra, men vi överlevde!

Min externa hårddisk lade av i förrgår. Utan någon som helst anledning. Jag blev helt panikslagen, på den hårddisken har jag säkert över 10.000 bilder på både familjen, vovvarna, vänner, evenemang, utflykter, kalas etc etc. Det som gjode mig ännu mer irriterad var det faktum att jag under hela veckan hade gått och tänkt på att köpa en extra hårddsik och ladda över bilder även till den. Men köpte jag en? Icke! Min storebror hjälpte mig leta upp en billig affär i stan som tog sig an utamingen att försöka rädda några bilder. Jag håller tummarna att jag i alla fall får något från alla mappar. Om det går, mapparna är oändligt många. 

Vovvarna mår bra! Som alltid! Zacco är lika ivrig och mammig som alltid, medan Zorro har levt som en kung nu när pappa vart hemma i hela fyra veckor! Han har nog känt sig som herren på täppen. Zingo har också haft en bra sommar, har kunnat springa in och ut utan några vidare beskymmer! Det har vart så varmt, trots det har han pendlat mellan solplats och skuggan.

Eftersom min hjärna är helt blank från någor roligt att berätta, är det lika bra att jag avslutar här för allas skull. Men titta gärna in i galleriet, jag var ute idag och passade på att fotografera några av mammas underbart fina blommor i trädgården! Bilderna hittar ni HÄR!


«  001  002  003  004  005  006  007  008  009  010  »

Skapa en gratis hemsida du också!
Cybersite.se skapar du hemsidan snabbt och enkelt med färdiga designmallar

Besökare idag: 0 | Denna månad: 0 | Totalt: 4119