Blommor!
2013-05-25 20:02

Idag har det vart ett sådant väder, där man inte riktigt vet vad man ska ha på sig eller om man tycker det är kallt eller varmt! Det var sol ena stunden, molnigt andra och hela tiden blåste det. Vinden var kall men så länge man höll sig i solen var man varm.. Ja, ni förstår säkert känslan! Eftersom det är mors dag imorgon har jag och Henrik stått i köket hela eftermiddagen och lagat mat som en liten "överraskning" till vår kära mamma (Det var dock svårt att göra det i smyg, då hon satt ute på altanen och vi sprang ut och frågade vilka former vi kunde ta etc. etc.) men det är tanken som räknas och imorgon ska vi gå till mormor för att fira mors dag med god mat och efterrätt!

Vovvarna fick en lång och mysig promenad med mamma och pappa idag, medan jag parkerade mig på terrassen och fotograferade (Bilderna hittar ni HÄR) de nya blommorna mamma köpt! Kameran har legat i ide hela vintern, eller nästan, och det var lite svårt i början att hitta rätt inställning till de lila blommorna, men den utmaningen var bara rolig och jag påmindes på nytt varför jag älskar att ta kort på växter - färgerna! De underbart vackra, klara och mystiska färgerna!

Hoppas ni har det bra i värmen och i solen, det har i alla fall vi här hemma!


5 kommentarer
Namn: Ella
Tidpunkt: 2013-05-26 09:31
Gud vilka vackra bilder du tagit på blommorna! Hur länge sitter du och fotograferar innan du känner att du tagit "rätt"?
Haha vad söt höna du köpt! ;-)

Namn: Olivia
Tidpunkt: 2013-05-26 20:52
Hej! Vilken fin sida och jätte fina bilder på båda djur (speciellt dina hundar) och växter! Jag gillar verkligen bilden ovan och de i galleriet! Ska titta vidare på korten på vovvarna, jätte söta verkligen!
Namn: Viktor
Tidpunkt: 2013-06-01 12:48
Snygga bilder! Jag gillar bilden på den lila blomman där du har fokuserat på mitten men fått med allt runtomkring!
Namn: Isabell
Tidpunkt: 2013-06-09 22:32
Otroligt vackert!
Namn: Jakob
Tidpunkt: 2013-06-18 19:34
Beautiful!
Namn:  
Hemsida:  
Kommentar:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden:  

Skapa en gratis hemsida du också!
Cybersite.se skapar du hemsidan snabbt och enkelt med färdiga designmallar

Besökare idag: 0 | Denna månad: 0 | Totalt: 4119