Gamla goa rutiner!
2013-08-24 15:20

När tar sommaren slut egentligen? Det är en fråga jag ställt mig själv många gånger nu, hur vet man när sommarne officiellt är över? Förutom när bladen försvinner från träden och ersätts med nakna grenar och blåsiga dagar som glatt bjuder på regn. Sommaren tar i mina ögon slut när värmen försvinner. När man inte längre kan gå kjol utan tjocka tajts eller kortbyxor. Då är sommaren över. Det finns många synpunkter på detta och jag har sett flera gå i kort byxor långt in i november!? 

Jag tog med mig Zingo och Zacco ut på en liten fotorunda, tanken var i alla fall att fotografera men istället blev jag upptagen med att hålla mig ur vägen för alla löpare. På något sätt hade jag lyckats välja den tidpunkt på lördagen, som innebar orientering. Jag försökte göra mig så liten som möjligt där jag gick i klara sommarkläder gentetmot deras matchande träningskläder och två små vovvar som följde löparna med intensiva blickar. När de äntligen stämplat sina kort, pratat snabbt med varandra om hurvida de ska springa vidare, kunde jag gå ner på knä och knäppa några bilder innan nästa löpargäng hördes komma med tunga andetag. Fotorundan slutade trots det bra. Jag fick flera fina bilder på Zacco som hoppade upp på ett fallet träd för att iaktta de främande människorna. Zingo var ovanligt lugn och vägrade lämna min sida, därför var det också svårt att ta ett kort. Han satte sig gång på gång bredvid mig när jag skulle fotografera, ville inte lyssna på komandot stanna, det var ganska uppenbart att han fann situaionen lite stressfull. Därför gick vi vidare till fontänen för att avlsuta en snabbt dopp med tassar och sedan vandra hemåt i hop om att kanske mötas av fika innanför dörren..


4 kommentarer
Namn: Viktor
Tidpunkt: 2013-08-31 21:59
Jätte härliga bilder på natur och ståtlig bild på Zacco! Min sommar tar slut när skolan börjar...
Namn: Ella
Tidpunkt: 2013-08-31 23:38
Så härliga färger du får med på dina kort! Hahaha hoppas du slipper orienterarna nästa gång du är ute med hundarna! De är överallt när de tävlar.. man kan inte gå någonstans :/
Namn: Isabella
Tidpunkt: 2013-09-02 07:37
Åh vilka härliga sommar bilder! :-) Jag måste säga att sommaren tar slut någon gång under september för mig!
Namn: Carro
Tidpunkt: 2013-09-04 20:40
Hej! Jätte fin hemsida och supersöta hundar du har! Håller med ovanstående om vilka vackra bilder du fotograferar!
Namn:  
Hemsida:  
Kommentar:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden:  
Besökare idag: 0 | Denna månad: 0 | Totalt: 4119
Skaffa en gratis hemsida på Cybersite.se