Utflykten till Nordens ark!
2013-07-26 17:41

Vi har sedan semesterns början haft strålande väder! Man kan inte be om en bättre början på fyra veckors uppehåll från jobb. Jag började veckan med att umgås med vänner, åka till havet och bara ta det lugnt. Sedan bar det av till Orust med några i familjen och en liten kille på fyra år. Vi hade det jätte mysigt och även där strålande väder. Vi spenderade stor del av dagen vid havet som var fritt från röda maneter fram till sista dagen! Badvänligt och klart vatten. Underbart. på tisdagen åkte vi till Nordens ark. Jag har vart där en gång innan, som ett åring, och vi vet nnog alla hur dåligt vi minns vårt första år, så det var roligt att få "återuppleva" allt igen.

Kameran var självklart med och laddad inför en utflykts dag. Det var tyvärr inte så många djur framme, snöleopaderna såg vi inte en skymt av och inte heller andra djur som hade vart roligt att fotografera. Men, det var mysigt vilket fall som. Jag fick underbart fina bilder på familjen och självklart några utav djuren. Ni hittar korten från Norderns ark och några utsikts bilder från klippan vid havet HÄR.

Vovvarna var med till Orust, men inte till Nordens ark. Vi pratade om att ta med dem, men tur var väl att de fick stanna hemma med min morbror och hans fru, för när vi anlände var det en står skylt där det tydligt framgick att hundar inte var välkommna in. På ett sätt kan man också förstå det.

Jag hoppas ni har en fortsatt bra sommar, med strålande väder!


4 kommentarer
Namn: Isabella
Tidpunkt: 2013-07-27 00:39
Jätte mysiga bilder på djuren du tagit! O vilka härliga utsikts bilder! Vad roligt att du kan ta grupp kort på hundarna! Så sött!
Namn: Ella
Tidpunkt: 2013-07-27 11:14
Åh vad skoj med en utflykt! Jätte fina/härliga/vackra bilder som vanligt!
Namn: Viktor
Tidpunkt: 2013-07-28 18:48
Härliga bilder! :-)
Namn: Ebba
Tidpunkt: 2013-08-01 16:57
Åh vilka härliga bilder! :-)
Namn:  
Hemsida:  
Kommentar:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden:  
Besökare idag: 0 | Denna månad: 0 | Totalt: 4119