Värme!
2013-07-08 18:34


Värmen har bestämt sig för att anlända! Vi har haft en kanon helg med strålande sol och klarblå himmel, fågel kvitter och människor som gått i flippflopp mot sjön för att doppa sig sig i det svalkande vattnet. Jag var en av dem, dock bar jag inte flippflopp. Familjen var uppe vid sjön och tog ett dopp då vi var barnvakter, när vi satt och fikade fick vi fin besök av en hela and-familj. Den yngsta fann snabbt ett intresse för pappas fötter? Henrik hade snott kameran ifrån mig och lyckades ta tvåunderbart fina och häftiga bilder på när änderna sträcker och skakar på sig. Riktigt söta! De korten hittar ni här.

Igår vandrade jag, Elin och Henrik upp med vovvarna - Zingo och Zacco - för att de skulle få bada. Vi har en perfekt liten vik om man vill kunna fotografera samtidigt hundarna badar, problemet är bara det att våra två små juveler inte gå i vattnet om ingen av oss är i! Eftersom varken jag eller Elin ville doppa oss med kamerorna, fick vi helt enkelt vandra i med den bästa balansen vi kunde hitta och locka på grabbarna. Det gick väl sådär. Zingo hoppade i och simmade en liten stund, medan Zacco nöjd sig med att kliva i med tassarna och undersöka sin omgivning. Korten hittar ni här. Zorro fick gå med mamma och pappa till mormor för fika, tror han fick sig en kaka eller kanske fyra? Han var i alla fall otroligt glad när jag gick dem till mötes!

Mitt internet har bestämt sig för att inte sammarbeta med mig idag, därför måste jag hålla mig kortfattad för att överhuvudtaget hinna ladda upp korten och inlägget innan hela internet lägger av. Jag hoppas ni har haft en lika fin och underbar helg som vi här hemma!

Ha det underbart i solen!

"The sun lights up every step on my way..."


3 kommentarer
Namn: Ella
Tidpunkt: 2013-07-08 20:50
naw, vad gulligt med flytväst! De är verkligen jätte fina, alla tre O Zorro som fortfarande inte gillar att bada får fika, haha! Vilken timing din bror hade med korten! Hälsa att de är jätte fina!
Namn: Maja
Tidpunkt: 2013-07-09 17:40
Åh vilka fina bilder!! :-D
Namn: Viktor
Tidpunkt: 2013-07-11 20:48
Jätte vackra bilder! Vad snällt att din bror får låna kameran! :-)
Namn:  
Hemsida:  
Kommentar:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden:  

Skapa en gratis hemsida du också!
Cybersite.se skapar du hemsidan snabbt och enkelt med färdiga designmallar

Besökare idag: 0 | Denna månad: 0 | Totalt: 4119